TV3 Sport A/S

TV3 Sport A/S er et selvstændigt produktionsselskab i Nordic Entertainment Group, der leverer sport til TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, Viasat Golf, ESTV, tv3sport.dk, Viafree samt Viaplay. Vi sender sport som Superliga, Nordic Bet-ligaen, Champions League, La Liga, Serie A, F1, ATP-tennis, golf, boksning og masser af esport.


IT-Supporter til TV3 Sport

IT-Supporter til TV3 Sport


6916354529

TV3 Sport søger en dygtig IT Supporter til vores TechTeam. Du vil indgå i vores faste IT-afdeling, som har den daglige produktionssupport. Du medvirker til at implementere og dokumentere nyt udstyr samt udskifte og vedligeholde eksisterende udstyr. Nogle dage varetager du 2. level support til virksomhedens teknikere. Andre dage indgår du i vores projekt-team, hvor du bl.a. vil arbejde med virtualisering af vores produktionssystemer.

Om dig:

Du har en relevant uddannelse som IT-Supporter/Data tekniker. Du er fleksibel, og du brænder for at vende og dreje din faglige viden og finde på nye løsninger. Du mestrer både at være grundig og hurtig, når det kræves. Du forstår og taler flydende engelsk. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med nogle af disse punkter:

  • Linux Server Administration
  • VMware konfigurering samt administration
  • Video/Medie produktion Workflows
  • Microsoft Active Directory
  • Netværks Enterprise – Vlan, routing og QoS
  • MS-SQL samt MySQL kendskab

Som person er du:

  • Udadvendt og forstår at sætte brugeren i fokus
  • Glad for en varieret hverdag
  • Struktureret, systematisk og analytisk og kan holde hovedet koldt, når det brænder på

Praktisk information:

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Stillingen er fuldtid. Er stillingen noget for dig, så send os en ansøgning og dit CV, hvor du fortæller os, hvilke styrker du har inden for IT.

Ansøgningfristen er mandag d. 24 september 2018.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Leder for Teknologi Henrik Vejrup på tlf: 4178 2537 eller på mail henrik.vejrup@nentgroup.com

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Region:
Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:
24-09-2018

Tiltrædelse:
Snarest

Arbejdssted:
København

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Henrik Vejrup:
Mobil: 41782537

Hjemmeside:
http://www.tv3sport.dk