TV3 Sport A/S

TV3 Sport A/S er et selvstændigt produktionsselskab i Nordic Entertainment Group, der leverer sport til TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, Viasat Golf, ESTV, tv3sport.dk, Viafree samt Viaplay. Vi sender sport som Superliga, Nordic Bet-ligaen, Champions League, F1, ATP-tennis, golf, boksning og masser af esport.


TV3 SPORT søger studentermedhjælpere


2012850382

TV3 SPORT søger to selvstændige og velskrivende studentermedhjælpere, der har interesse for sportens verden.

Vi sender massevis af livesport på vores kanaler og søger to nye studentermedhjælpere, som vil være med til at give seerne overblik over de mange udsendelser.

Du vil indgå i vores web-afdeling, hvor vi blandt andet arbejder med tv-guides, hvilket vil være det primære fokus for dig i forhold til opdatering af sendetider og kanaler samt at lave fængende beskrivelser af de mange sportsudsendelser, vi viser.

Som studentermedhjælper forventer vi, at du kan arbejde mellem 15 og 20 timer om ugen, og at du er fleksibel og ansvarsbevidst i forhold til dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af en attraktiv og spændende virksomhed, hvor der er fart på udviklingen og enormt mange dygtige kollegaer, du kan lære af.

Du vil få indblik i arbejdet med produktion af LIVE-tv samt i det digitale arbejde, der ligger rundt om alle vores sportsrettigheder.

Vi søger studentermedhjælpere, der:

  • Tager ansvar og arbejder selvstændigt
  • Er struktureret og har godt overblik
  • Er stærk skriftligt
  • Har en vis viden om og interesse for sport 

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for eksempelvis kommunikation, markedsføring, retorik eller lignende.

Løn efter aftale og tiltrædelse så hurtigt som muligt. Arbejdsstedet er på TV3 SPORTs redaktion på Jenagade 22, 2300 København S.

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv en mail til Digital Redaktør Casper Vestereng: casper.vestereng@nentgroup.com

Ansøg hurtigst muligt – Vi kigger løbende på ansøgningerne. Seneste frist er 21. oktober 2018.

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Region:
Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:
21-10-2018

Tiltrædelse:
Snarest

Arbejdssted:
København

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.tv3sport.dk