Reach for Change

Nordic Entertainment Group leverer underholdning til hele Norden. I Danmark står vi bl.a. bag TV3-kanalerne, Viasat, Viaplay og Viafree. Hver eneste dag bruger millioner af mennesker vores tv-kanaler og streaming-tjenester, og vores produktionsselskaber producerer indhold til medievirksomheder i hele verden. Vores ambition er at gøre livet mere underholdende. Derfor stræber vi efter at levere oplevelser i sin egen liga - fra livesport til film, serier og vores egne Originals. Vi har hovedkvarter i Stockholm og er en del af Modern Times Group MTG AB (publ), som er en international digital underholdningsgruppe, der er noteret på Nasdaq Stockholm (”MTGA” og ”MTGB”). Nordic Entertainment Group forventes at blive noteret særskilt på Nasdaq Stockholm.
Kommunikations- og programmedarbejder til Reach for Change (studentermedhjælper)


2386568789

Vil du arbejde i en global organisation og være med til forbedre livet for børn og unge?

STILLING: Kommunikation- og programmedarbejder (studentermedhjælper).

HVOR: Reach for Change Danmark, København.

HVORNÅR: Januar/februar 2019 og minimum et år frem, med mulighed for forlængelse.

OMFANG: 15-20 timer pr. uge.

LØN: 120 Kr./Time.


Reach for Change Danmark er er den danske afdeling af den internationale non-profit organisation – Reach for Change. Reach for Change findes i 17 lande på 3 kontinenter og er i Danmark primært støttet af Nordic Entertainment Group. Vi udvælger og støtter sociale iværksættere - som vi kalder for Change Leaders - og i samarbejde med dem, har vi siden vores start i 2010, internationalt forbedret over 2 millioner børn og unges liv. Læs mere om os og vores arbejde her: denmark.reachforchange.org/da/

Den ideelle kandidat til stillingen:
Skal i samarbejde med ansvarshavende program- og kommunikationsmedarbejder, primært kunne bidrage til, og løfte, vores daglige kommunikationsopgaver. Det overordnede arbejdsområde omhandler planlægning og eksekvering af vores interne- og eksterne kommunikationsplan.
Vi arbejder med både korte og lange deadlines, samt befinder os i et felt hvor udefrakommende faktorer kan påvirke det daglige arbejde og det er derfor vigtigt, at du trives med, at dagene ikke altid er ens.

Du vil blive ansvarlig for at:
● producere og håndtere den interne og eksterne kommunikation gennem vores kanaler på de sociale medier.
● udvikle og evaluere vores kommunikationsstrategi.
● researche på sociale samfundstendenser inden for social iværksætteri og innovation.
● skrive pressemeddelelser, historier og nyhedsbreve til, og om, vores Change Leaders (sociale iværksættere), partnere, interessenter, støttemodtagere m.fl.
● koordinere og planlægge daglige praktiske opgaver, såsom bookning af lokaler, planlægning og tilrettelæggelse af workshops og webinarer ol.
● varetage kontinuerlig kontakt, koordinering og, når relevant, give support til vores Change Leaders.


Du vil ligeledes have mulighed for at:
● være med til at tilrettelægge vores Accelerator- og Inkubatorforløb for sociale iværksættere samt projekter og kampagner.
● arbejde i tæt samarbejde med vores sociale iværksættere
● facilitere workshops og gennemføre events i samarbejde med vores partnere


Vi forventer at du:
● har sans for at arbejde struktureret og selvstændigt.
● er udadvendt, optimistisk og initiativrig - og kan lide at have det sjovt.
● har gode samarbejdsevner og er naturlig god til at skabe relationer.
● griber muligheder for at handle på nye idéer for at nå dit mål.
● kan tale og skrive flydende dansk og engelsk.
● har gode IT-færdigheder samt interesse og flair for kommunikation via sociale medier.
● er under uddannelse og har minimum et år tilbage af dit studie.
● er passioneret for vores overordnede mål om at skabe bedre muligheder for børn og unge gennem iværksætteri og innovation.
● vedligeholder og fremmer organisatoriske, sociale, etiske standarder og værdier i udførelsen af interne såvel som eksterne aktiviteter.

I Reach for Change kan vi tilbyde dig et meningsfuld arbejde i et voksende felt inden for socialt iværksætteri og innovation. Du vil få indblik i hvordan vi gennem samarbejde på tværs af sektorer og partnerskaber arbejder målrettet, praktisk og succesfuldt med FN’s verdensmål. Du bliver en del af et større globalt netværk og et dynamisk og internationalt team. Vi er et lille team og har kontor hos vores største partner Nordic Entertainment Group, hvor vi nyder godt af en billig og god frokostordning og rigtig gode forhold.

Lyder det som noget for dig? Så send os en motiveret ansøgning og vedhæft dit CV. Ansøgningsfristen er d. 4. januar, men vi vil løbende indkalde til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Jochumsen på anders.jochumsen@reachforchange.org eller +45 23935701

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Region:
Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:
04-01-2019

Tiltrædelse:
Januar/Februar

Arbejdssted:
København

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Anders Jochumsen:
Mobil: 2393 5701

Hjemmeside:
http://www.nentgroup.com