Nordic Entertainment Group

Key Account Manager - Viaplay

Vil du være en del af Nordens mest visionære mediehus? Nordic Entertainment Group søger nu en passioneret, energisk og ambitiøs Key Account Manager til Viaplay.

Nordic Entertainment Group, som bl.a. står bag brands som Viaplay, TV3-kanalerne, Viasat og Viafree, er en virksomhed i stor udvikling i en spændende branche med masser af muligheder. Vi tilbyder dig en udfordrende og vigtig rolle, hvor du som en del af vores Viaplay-forretning i Danmark, skal bidrage til den fortsatte udvikling og vækst, som Viaplay oplever. Vi vil være de førende inden for streaming-markedet, og det stiller store krav, når der konkurreres med både lokale samt store, globale streaming-spillere. Viaplay står stærkt positioneret i markedet med et enestående udbud af film, serie og sport, og du får mulighed for at blive en del af en spændende hverdag.

Du bliver en del af Viaplay-teamet med reference til Head of Viaplay Partner sales, hvor succeskriteriet er vækst og gode vedholdende partnerskaber i en spændende og konkurrencepræget branche. Du skal varetage en bred vifte af opgaver, som bl.a. vil være:

  • Udvikle vores salgssamarbejde med Partnere, og du vil få salgs- og budgetansvar for Partner-segmentet
  • Udvikle og eksekvere på den overordnede Partner markedsstrategi i samarbejde med den forretningsansvarlige
  • Idé- og initiativrig i forhold til at finde nye partnerskaber med potentiale og samt eksekvere på det
  • Tænke i nye kommercielle løsninger på tværs af Viaplay og Partnerens forretning, som vil skabe værdi for begge parter
  • Ansvarlig for etablering af kontakt og møder med kunder
  • Ansvar for aftaleindgåelse
  • Opfølgning og rapportering af performance
  • Udvikling af præsentationsmateriale til dialog med Partnere
  • Kontinuerligt evaluere og optimere salgspotentialet

Om dig

For at blive en succes i stillingen skal du have et højt energiniveau, du skal elske salg, og du skal være god til at etablere og vedligeholde netværk og relationer. Du har en god kommerciel forretningsforståelse, og du er målrettet og ambitiøs med stort øje for nye forretningsmuligheder samt du er dygtig til at forhandle og indgå aftaler på alle niveauer. Det er en fordel, hvis du kommer fra en lignende stilling inden for branchen eller du har kendskab til salg af abonnementsprodukter.

Du har sandsynligvis en længerevarende uddannelse, og du er talstærk. Din personlighed, dit drive, og din lyst til salg er dog vigtigst for os. Du er god til at arbejde selvstændigt, men du er også en eminent teamplayer, som kan begå sig på tværs af en nordisk organisation med mange stakeholders. Det er desuden vigtigt, at du er god til engelsk – både mundtligt og skriftligt.

Ansøgningsfristen er d. 3. marts, men send allerede din ansøgning og dit CV i dag, da vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of Viaplay Partner sales, Benedicte Gurewitsch, på tlf.: 2216 3322.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Referencenummer:

8188743736

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

03-03-2019

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Benedicte Gurewitsch

Mobil: +45 2216 3322

Kontoradresse:

Strandlodsvej 30 2300 København S.