Nordic Entertainment Group (NENT Group)

Reach for Change søger praktikant til Partnerskaber og Kommunikation

Hvem er vi?

Reach for Change er en global non-profit organisation stiftet i samarbejde med Kinnevik Group i 2010. Vi opererer i 15 lande på 3 kontinenter, hvor vi udvælger og støtter passionerede sociale entreprenører (SE) med at forretningsudvikle og skalere deres innovative løsninger, der giver børn og unge muligheden for at opnå deres fulde potentiale. Siden 2010 har vi støttet flere end 1000 SE, som har forbedret livet for over 4 millioner børn og unge. Læs mere her:https://reachforchange.org/en/

Hvad kan vi tilbyde?

Et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du bliver en del af et internationalt, dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. I løbet af din praktikperiode vil du opnå indsigt og viden om den sociale non-profit sektor, såvel som erhvervslivet – og fordelene ved at kombinere de to. Med den fornødne støtte, vil du få mulighed for at tage ejerskab over dine egne projekter, og dermed gå herfra med erfaring indenfor både projektledelse og lederskab. Du får også en gylden mulighed for at få praktisk erfaring inden for socialt entreprenørskab, innovation, impact måling og partnerskabsudvikling. Som en del af det Nordeuropæiske team, vil du komme til at arbejde med projekter, der har en direkte indflydelse på vores sociale iværksætteres arbejde både i Sverige, Danmark, Norge, Estland, Letland og Litauen. En typisk arbejdsdag er mellem 9 og 16, men arbejdstiderne er fleksible. Hver anden uge vil du have et fast check-in med din kontaktperson, hvor dine arbejdsopgaver og udvikling gennemgås. 

Som praktikant hos os

vil du tage aktiv del af  det daglige arbejde i organisationen. Du vil blandt andet skulle koordinere møder og events, forberede præsentationer og oplæg til både intern og eksternt brug. Du vil spille en vigtig rolle i at hjælpe vores Nordeuropæiske Regional Director med varierende dag til dag opgaver samt længerevarende projekter, som vil give dig praktiske erfaringer med hvordan man leder et team og en organisation samt planlægger strategisk. Du vil få mulighed for at kombinere dit arbejde med varierende opgaver, som eksempelvis kvalitativ og kvantitativ dataindsamling, research, analyse, surveys og formidling, altid med sparring fra os. Vi vil give dig mulighed for at anvende metoder og teorier som din uddannelse bygger på, samtidig med at du kan drage nytte af tidligere erfaringer og bidrage med din viden, dine ideer og personlige kompetencer.

Hvem er du?

Passioneret: Drives af at forbedre verden for børn og unge gennem socialt iværksætteri.

Modig: Nyder ‘at smøge ærmerne op’, at tage initiativ og have mange forskellige projekter at jonglere med på samme tid.

Pragmatisk: Være i stand til at tænke kritisk og strategisk samt arbejde selvstændigt. Kvaliteten af dit arbejde er vigtigt for dig og du har en problemløsende tankegang.

Studerende:  Du er under uddannelse (Bachelor eller Kandidat). Da stillingen er ulønnet stilling, er det vigtigt for os at du modtager midler fra en tredjepart (SU, Erasmus+ eller andre indtægtskilder).

Dygtig til engelsk: Det sprog vi bruger til det meste af vores kommunikation.

 

Ansøgningsprocess

Der er tale om en praktikperiode på fuldtid på 3 - 6 måneder med start august/september 2019 - december 2019.

Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV. Ansøgningsfristen er d. 19. maj, men vi ser løbende ansøgninger igennem.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del på:

Referencenummer:

012706227

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

19-05-2019

Tiltrædelse:

August/September

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Kristina Lund:

Mobil: 26 33 52 01

Kontoradresse:

Strandlodsvej 30 2300 København S.