Nordic Entertainment Group

PR Manager til TV3 og Viafree - barselsvikariat

Vil du være med på vores spændende og tempofyldte rejse og sætte TV3 og Viafrees indhold højt på agendaen i medierne?

Vi er på udkig efter en dygtig PR Manager, der brænder for at arbejde med reality og dansk indhold - og som kan sikre fortsat stor synlighed i medierne på vores populære programmer og indhold på TV3-kanalerne og Viafree. Stillingen er ét års vikariat med start ca. 1/8 2019.

Om stillingen:
Som PR Manager har du lyst til og mod på at sætte barren højt på dit område. Du har ansvaret for PR- og presse-indsatserne på de programmer, du er PR-lead på. Du udvikler, implementerer og eksekverer PR-strategier, som understøtter den valgte forretnings- og marketingstrategi.

Du har dagligt og ugentligt tæt kontakt til nøglejournalister og forstår at pitche de gode historier ind. Af natur er du en netværker og dygtig til at opbygge og fastholde relationer til vigtige medie-stakeholders. Du forstår samspillet og samarbejdet med pressen og medier af en bred genre – særligt den tabloide presse og livsstilsmedierne, som har stor interesse for TV3 og Viafrees indhold.

Du tænker i A-Z på PR-indsatser omkring vores programmer og indhold særligt op til premierer men også løbende over sæsonen – som du sætter ild til i tæt samspil med den ansvarlige marketingprojektleder. Du producerer og distribuerer pressemeddelelser, når vi premierer med vores nye og velkendte egenproduktioner og formater.

Endvidere får du ansvaret for at drive PR-events og pressedage, der knytter sig til vores lanceringer og premierer, så du må gerne tænke krøllet og kreativt, hvilket er i god tråd med vores kultur og dna, hvor vi prøver nye tilgange af. Endelig er du ansvarlig for kontakten til vores deltagere i programmerne, da du er bindeledet mellem deltagere og presse.

Du får ansvaret for:  

  • At udvikle og eksekvere PR-planer og -strategier, der understøtter den samlede marketingstrategi/lanceringsstrategi
  • At vinkle og proaktivt pitche vores gode indholdshistorier af forskellig karakter til medierne
  • At håndtere og forberede vores deltagere til programmer og presseindsatser
  • At producere og distribuere pressemeddelelser
  • At være primærkontakt på dine programmer til nøglejournalister og -redaktioner
  • At medvirke til et stærkt samarbejde med marketingprojektledere og redaktører m.fl.

Om dig:

Du er fagligt ambitiøs på dit område og har en stor nysgerrighed samt lyst til hele tiden at sætte barren højere. Både for dig selv og for den konkrete opgave, du arbejder på. Du er stærkt eksekverende og trives i en dagligdag med højt tempo. Du er altid klar til at tage fat – både i de mange forskellige dagligdagsopgaver og i større projekter på tværs af afdelinger og fagligheder. Du er derudover en udpræget teamplayer med godt humør og trives i en support-funktion, hvor du med din PR-kompetence bidrager til at spille marketing og forretningen endnu stærkere. Det vil være en fordel, hvis du har en interesse for særligt reality og også gerne serier og dansk drama.

Du er selvkørende og trives i en kommerciel virksomhed og begår dig på tværs af en nordisk organisation med mange stakeholders.

Om os:
Du bliver en del af Nordic Entertainment Groups presseteam med reference til Head of Communications. Presseteamet løser en bred pallette af kommunikations- og presseopgaver på tværs af vores forretning og brands, som tæller TV3-kanalerne, Viaplay, Viafree og Viasat. Presseafdelingen er en del af Marketing & Communications.

Du kommer som presseansvarlig for TV3 og Viafree til at arbejde tæt sammen med marketing-projektlederne og ligeledes Programafdelingens redaktører. Du skal være selvkørende, men vi lover dig et stærkt team af dygtige PR-professionelle, som du kan have daglig faglig sparring med.

Vi tilbyder

  • En hverdag i et kommercielt og resultatorienteret mediehus
  • En uformel kultur med gode kolleger og godt humør
  • Løn efter kvalifikationer

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Consultant Sarah Vestereng på 41 78 25 53 eller Head of Communications Mette Christiansen Barnes på 41 78 25 00. Ansøgningsfristen er d. 24. maj, men send din ansøgning i dag, da vi behandler ansøgninger løbende.

Del på:

Referencenummer:

280090233

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

24-05-2019

Tiltrædelse:

01-08-2019

Arbejdssted:

København

Kontoradresse:

Strandlodsvej 30 2300 København S.