Nordic Entertainment Group

HR projektleder

Vil du være en del af Nordens mest visionære mediehus? Nordic Entertainment Group søger nu en passioneret, energisk og ambitiøs HR projektleder.

Nordic Entertainment Group, som bl.a. står bag brands som Viaplay, TV3-kanalerne, Viasat og Viafree, er en virksomhed i stor udvikling.

Om stillingen

Vi er i gang med at søsætte en masse spændende HR-projekter, og du vil få en vigtig rolle i forhold til at være med til at drive og implementere projekterne.

Et af projekterne er, at vi skal implementere EDI (Equality, Diversity, Inclusion) i alle dele af vores forretning. Vi tror på vigtigheden af EDI, og vi tror på, at et stort fokus kan tage os til nye højder og gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. En af dine vigtigste opgaver bliver at drive dette projekt, og være med til at implementere det i hele vores organisation.

Et andet vigtigt projekt er implementering og forankring af vores værdier. Vi er i gang med en værdirejse, hvor vores nye værdier (Bravery, Equality, Appreciation, Trust) skal være en del af vores hverdag og afspejles i alt, hvad vi laver.

Derudover vil der være en masse andre projekter, eksempelvis fokus på Corporate Responsibility og opfølgning på vores årlige Engagement Survey.

Om dig

Du er fagligt ambitiøs på dit område og har en stor nysgerrighed og lyst til hele tiden at sætte barren højere. Både for dig selv og for det konkrete projekt, du arbejder på. Du er stærkt eksekverende og trives i en dagligdag med højt tempo. Vi forventer, at du har følgende baggrund og kompetencer:

  • Interesse i og erfaring med at arbejde med Equality, Diversity & Inclusion
  • Erfaring med at drive HR-projekter som eksempelvis implementering og forankring af værdier og Corporate Responsibility
  • Ca. 5 års erfaring fra en lignede stilling
  • Du er sandsynligvis cand.merc. HRM eller har en anden relevant kandidatuddannelse
  • Stærk i kommunikation på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
  • Du kan lide at præsentere og at facilitere workshops
  • Har et stort drive, og du kan begå dig på tværs af en nordisk organisation med mange stakeholders

I HR-teamet har vi vores kolleger i fokus, og målet at skabe den bedste arbejdsplads, og at tiltrække og fastholde talenter. Internt i vores team vil vi også være de bedste, og derfor leder vi efter en kollega, som er en udpræget holdspiller med godt humør.

Ansøgningsfristen er d. 7. juli, men vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Sarah Vestereng, på tlf. 4178 2553.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Del på:

Referencenummer:

305915278

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

07-07-2019

Tiltrædelse:

01-09-2019

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Sarah Vestereng:

Telefon: 41 78 25 53

Kontoradresse:

Strandlodsvej 30 2300 København S.